Recruitment Manager Assistant

Привіт.
HRAVITY це рекрутингова компанія із фокусом роботи на IT-бізнесі (і всього того, що є навколо нього). Ми маємо внутрішню експертизу у цій галузі і наша діяльність зосереджена навколо побудови високопрофесійних інженерних команд. До нас звертаються, коли треба зібрати 5* squad, і ніхто інший з цією задачею не справляється.

Якісні рекрутингові послуги базуються на п’яти китах: розумінні людської природи, галузевих знаннях, презентаційних навичках, розумінні HR-процесів і менеджерській компетентності. Ми шукаємо людей, яким подобається думка інтенсивно розвиватись в цих напрямках — ця робота ідеально підійде для тих, хто має профільну освіту у інформаційних технологіях але за внутрішнім покликом шукає себе менше у інженерії, але більше в роботі з людьми.

Ми шукаємо людину з вищою IT-освітою або рівноцінним професійним досвідом (програмуванні/тестуванні/аналітиці/digital/devops), високим рівнем грамотності українською і вільною англійською (фокус у більшості на письмову). Також дуже добре якщо у вас є досвід у продажах/маркетингу/HR/адміністративній роботі.

Рекрутингова рутина складається з пошукової роботи, копірайтингу (оголошення, пости, листи), SMM-ом і платними оголошеннями, трохи роботи з документацією (у більшості це приємна частина з виставлення рахунків), багато переписки та спілкування. Найцікавіша частина — це постійне навчання, побудова професіограм (знання, навички, опитувальники) і проведення інтерв'ю. Менеджерська робота у більшості фокусується на роботі з клієнтами, вирішенні складних ситуацій (їх багато і ця робота доволі стресова) і підтримці ефективності рутинних процесів.

Зі свого боку ми можемо запропонувати партнерську систему бізнесу із однією з найкращих бонусних систем на ринку. Також ми забезпечуємо конкурентну базову ставку і покриваємо всі так чи інакше пов’язані з роботою видатки (обіди, транспорт, зв’язок, спортзал), маємо робочий простір у самому центрі міста і з мінімальними залишками постсовковості, даємо свободу ліпити приміщення навколо під себе і повну свободу у виборі музичного супроводу, гарантуємо відсутність зайвої бюрократії, гнучкий графік і можливість часом працювати віддалено.

Трохи інформації про нас є на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/hravity/
А також на нашому сайті: http://www.hravity.com

Якщо ви вірите, що світом вже давно керують талановиті команди, а не виключні особистості — пишіть нам, ми будемо раді з вами поспілкуватись.

Comments

  1. Ford Focus Titanium - The Iron Man's Vision
    Ford Focus titanium wedding band Titanium is a camillus titanium lightweight, lightweight, high-performance 3D black titanium fallout 76 model of the Ford Focus Titanium, grade 5 titanium our team and our team members titanium bong are very committed to creating

    ReplyDelete

Post a Comment