Marketing & sales generalist

Привіт.
HRAVITY це рекрутингова компанія із фокусом роботи на IT-бізнесі (і всього того, що є навколо нього). Ми маємо внутрішню експертизу у цій галузі і наша діяльність зосереджена навколо побудови високопрофесійних інженерних команд. До нас звертаються, коли треба зібрати 5* squad, і ніхто інший з цією задачею не справляється.

Трохи інформації про нас є на DOU: https://jobs.dou.ua/companies/hravity/
А також на нашому сайті: http://www.hravity.com

Якось так склалось, що протягом всього часу роботи нам лише декілька разів доводилось задумуватись про продажі і маркетинг. Нові клієнти у більшості приходили через рекомендації знайомих, клієнтів і кандидатів, що з нами спілкувались. Але зараз ми переорієнтовуємось з українського ринку на глобальний, і нам потрібно мати відповідний вигляд та високий рівень публічної комунікації.

Наразі можна сказати, що наші inbound і outbound маркетинг знаходяться практично на самому старті: є яка-не-яка веб-сторінка, зародки професійного блогу, декілька майже пустих сторінок у соціальних мережах, не напрацьоване SEO, майже повна відсутність нас на професійних івентах — сучасною мовою можна сказати, що нас практично не існує :)

Якщо казати сухими словами — нам потрібна людина, що працюватиме над публиччям компанії, забезпечуватиме її якісну присутність в інформаційному полі, встановлюватиме нові контакти і розвиватиме роботу з поточними клієнтами.

Але якщо простіше — ми хочемо знайти людину, яка має власне бачення про те, що таке класні маркетинг і продажі у сервісній компанії, і хотіла б спробувати побудувати їх практично з нуля. Того/ту, хто з головою пірнає у цю діяльність — має багато яскравих ідей і прагне змінювати простір навколо себе, хоче і вміє робити класне та веселе, шукає власний стиль і прагне робити це у команді і разом з командою.

Для нас є головними наступні речі: відмінне почуття смаку, високий рівень грамотності, вміння нестанно брейнштормити, здібність якісно і швидко втілювати нові ідеї в роботу, бажання постійно вчитись і розвиватись, хороша англійська (фокус на письмовій), і вміння вести переговори та подобатись людям.

Просто супер, якщо у вас є дизайнерський, копірайтинговий чи сейловий бекграунд, маркетингова освіта чи значний досвід. Але значно важливіше, щоб маркетинг був не тільки ремеслом, але й стилем життя / простором для творчого пошуку — щоб ви з пелюшок відчували важливість іміджу/продажів для будь-якого бізнесу, вас вело вміння ставити себе на місце інших людей, і ви постійно думали у категоріях що sells, а що ні.

Зі свого боку ми можемо запропонувати партнерську систему бізнесу із однією з найкращих бонусних систем на ринку. Також ми забезпечуємо конкурентну базову ставку і покриваємо всі так чи інакше пов’язані з роботою видатки (обіди, транспорт, зв’язок, спортзал), маємо робочий простір у самому центрі міста і з мінімальними залишками постсовковості, даємо свободу ліпити приміщення навколо під себе і повну свободу у виборі музичного супроводу, гарантуємо відсутність зайвої бюрократії, гнучкий графік і можливість часом працювати віддалено.

Якщо ви (або хтось з ваших знайомих) відчуваєте, що вам зараз затісно у поточних задачах — ми будемо раді з вами поспілкуватись.

Comments